ITS-Vision

WELKOM BIJ ITS-Vision Media Studio

Menu Icon

Ons werk

Hieronder is een kleine selectie werk wat wij gedaan hebben. U kunt filteren op type project. Uw project hiertussen? Neem dan met ons op.

Portfolio

Maak een selectie uit onderstaande categorieën om te filteren.

ArtEZ Rooster App
ArtEZ Rooster App
Studenten van de ArtEZ Hogeschool voor de kunst kunnen sinds kort hun rooster mobiel bekijken. ITS-Vision heeft hiervoor de iPhone applicatie volledig in-huis ontwikkeld.
ArtEZ Rooster App
iHypotheek
Met iHypotheek bereken je binnen no-time een volledige annuïteit voor je klanten, heb je direct inzicht in rente en aflossing gedurende de looptijd, inclusief grafische weergave.
HAN-Roosters
HAN-Roosters
Studenten van de HAN hebben nooit mobiel toegang gehad tot de roosters. HAN-Roosters heeft hier verandering ingebracht. HAN-Roosters is een iPhone rooster applicatie, volledig in-huis ontwikkeld.
De Bos Makelaardij
De Bos Makelaardij
Voor De Bos Makelaardij is een site met CMS ontwikkeld. Een zeer uitgebreid CMS. De site is in staat om zelf woning aanbod te importeren en daar brochures uit te genereren.
iShort.Me
iShort.Me
Iedereen houdt van korte URL's. Sommige links zijn veel te lang om door te sturen of om te posten op Twitter. iShort.me zorgt voor korte urls. Inclusief Firefox plugin.
antidisposable.com
antidisposable.com
Als één van de complexere webapplicaties is AntiDisposable.com ontwikkeld om het gebruiken van ongeldige 'disposable emailaddresses' tegen te gaan. In strijd tegen fraudeurs!
UsenetBucket
UsenetBucket
UsenetBucket is een usenet provider. Voor UsenetBucket CMS, een Financial Management app, Micropayment app, betalingsintegratie en een uitgebreid social media platform opgezet.
iLes Roosters
iLes
iLes is net zoals HAN-Roosters een rooster applicatie voor studenten maar dan voor inHolland en Rijnijssel Op dit moment is iLes alleen beschikbaar voor iPhone. Blackberry variant is onderweg!
Brassierie Hugo's
Brasserie Hugo's
Brasserie Hugo's is een Brasserie in het hartje van Velp. Voor deze brasserie is een site met CMS en reserverings systeem geschreven. Bij deze site is vooral aangedacht besteedt aan het uiterlijk.
U2-GotStyle
U2-GotStyle
U2-GotStyle is een opkomend merk voor positiekleding. Om dit merk in de markt te zetten, heeft ITS-Vision een opensource platform gebruikt om de website op te zetten. Het eindresultaat is een schittende website.
Brandylogo
Als onderdeel van een educatieve, geestverruimende, opdracht, is Brandy Logo ontstaan. Wat begon als hersen spinsel is geëindigd als een korte mediaproductie: Brandylogo.
Startplan
Startplan
Als onderdeel van het merk Startplan, is bij de eerste marktbenadering bovenstaande commercial gebruikt. Deze commercial is in samenspraak met de opdrachtgever een success geworden.
Communicatie

Wij houden van korte lijnen. Niet alleen met onze klanten, maar ook met ieder ander die we kunnen helpen. Twitter, bel of stuur een e-mailtje!

Contact
Contactinformatie

ITS-Vision is altijd geintresseerd in wat u te zeggen heeft. Vraag, opmerking, een gesprek of gewoon een gezellige babbel over onze diensten.
Adres gegevens:
ITS-Vision
Rembrandtlaan 17
6881CN Velp

Contact gegevens:
Telefoon: 085 40 12 786
E-mail: info@its-vision.nl

ITS-Vision | © 2007 - 2018 | KVK: 09154530 | E-mail: info@its-vision.nl