ITS-Vision

WELKOM BIJ ITS-Vision Media Studio

Menu Icon

ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

ArtEZ is continue op zoek naar manieren om de informatie voorziening aan studenten en docenten te verbeteren. Met het toenemend gebruik van smartphones is het een logische stap om rooster informatie door middel van een app beschikbaar te stellen. Studenten en docenten kunnen zo eenvoudig op hun telefoon zien hoe laat de les start en in welk lokaal. Wijzigingen in het rooster kunnen snel worden doorgegeven.

iPhone Rooster Applicatie

"Ontwikkel een iPhone rooster applicatie"

"Door de snelle en flexibele werkwijze van ITS-Vision was de app in no-time gereed."

- Bert Kremer, Hoofd ICT ArtEZ

De ArtEZ case

Het initieële probleem
ArtEZ is continue op zoek naar manieren om de informatie voorziening aan studenten en docenten te verbeteren.  Met het toenemend gebruik van smartphones is het een logische stap om rooster informatie door middel van een app beschikbaar te stellen. Studenten en docenten kunnen zo eenvoudig op hun telefoon zien hoe laat de les start en in welk lokaal.  Wijzigingen in het rooster kunnen snel worden doorgegeven.

De aanpak
De samenwerking tussen ArtEZ en ITS-Vision is prima verlopen. Door de snelle en flexibele werkwijze van ITS-Vision was de app in no-time gereed. De app presenteert de XML code die door de ArtEZ roostersoftware wordt gegenereerd op een grafisch aantrekkelijke wijze.

Het uiteindelijke resultaat
De ArtEZ app versie 1.0 is momenteel verkrijgbaar in de Apple iTunes store. Dat de samenwerking goed bevallen is getuige de plannen van ArtEZ om ITS-Vision in te schakelen voor de bouw van nieuwe releases van de app met een meer uitgebreide functionaliteit. Er zijn al volop ideeën om de app nog beter te maken.

Download in Appstore
Communicatie

Wij houden van korte lijnen. Niet alleen met onze klanten, maar ook met ieder ander die we kunnen helpen. Twitter, bel of stuur een e-mailtje!

Contact
Contactinformatie

ITS-Vision is altijd geintresseerd in wat u te zeggen heeft. Vraag, opmerking, een gesprek of gewoon een gezellige babbel over onze diensten.
Adres gegevens:
ITS-Vision
Rembrandtlaan 17
6881CN Velp

Contact gegevens:
Telefoon: 085 40 12 786
E-mail: info@its-vision.nl

ITS-Vision | © 2007 - 2018 | KVK: 09154530 | E-mail: info@its-vision.nl