ITS-Vision

WELKOM BIJ ITS-Vision Media Studio

Menu Icon

iHypotheek: Dé software voor mobiele hypotheek berekening

Met iHypotheek bereken je binnen no-time een volledige annuïteit voor je klanten, heb je direct inzicht in rente en aflossing gedurende de looptijd, inclusief grafische weergave. Super handig, altijd bij de hand en je kunt je financiële calculator thuis laten. Geen moeilijke invoer maar recht-toe-recht-aan, dus super gebruiksvriendelijk en delen met klanten!

iPhone Hypotheekberekening software

Op een mobiele telefoon een hypotheek berekening maken? iHypotheek!

Direct de berekening delen via e-mail, Twitter en Facebook. Zelfs een totaaloverzicht via Whatsapp versturen is mogelijk!

- Let op: Social sharing vereist een account op de sociale netwerken

iHypotheek in het kort

Het initieële probleem
ITS-Vision denkt voortdurend aan innovatie, innovatie voor een grote groep mensen maar ook voor een kleine groep. In dit geval hypotheekadviseurs. Veel hypotheekadviseurs gebruiken uitgebreide dure en maar vooral loche hypotheek software. Deze pakketten werken alleen op een vaste computer. Hierdoor moet een hypotheek adviseur altijd een laptop bij zich hebben. Zèlfs bij een klein introductie gesprek.

De aanpak
Bij dit project is gekeken naar de eisen die een hypotheekadviseur stelt aan zijn software. Belangrijke onderdelen hierbij waren: snel een maand annuïteit kunnen uitrekenen, een rente en aflossing berekenen in een specfieke maand en het kunnen uitdraaien van een totaaloverzicht. De eerste versie van iHypotheek bevat al deze onderdelen.

Het uiteindelijke resultaat
iHypotheek heeft de volgende features: een annuïteit berekenen, maandoverzicht bekijken, Via Airprint makkelijk een totaaloverzicht printen, Delen via Facebook, Twitter en WhatsApp en direct vanuit iHypotheek een totaaloverzicht e-mailen in PDF, Word of Excel formaat.

Download in Appstore
Communicatie

Wij houden van korte lijnen. Niet alleen met onze klanten, maar ook met ieder ander die we kunnen helpen. Twitter, bel of stuur een e-mailtje!

Contact
Contactinformatie

ITS-Vision is altijd geintresseerd in wat u te zeggen heeft. Vraag, opmerking, een gesprek of gewoon een gezellige babbel over onze diensten.
Adres gegevens:
ITS-Vision
Rembrandtlaan 17
6881CN Velp

Contact gegevens:
Telefoon: 085 40 12 786
E-mail: info@its-vision.nl

ITS-Vision | © 2007 - 2018 | KVK: 09154530 | E-mail: info@its-vision.nl